Sillni shtëpinë tuaj në dhomën tuaj të jetesës

Asnjëherë mos e humbni atë që po ndodh në shtëpi!

Porositni një llogari falas për provë »
Bleni TV Shqip »

30 ditë garanci për kthimin e parave

100% blerje e sigurt

Ju i merrni të gjitha këto me Welt TV ...

 • TV botëror përmes aplikacionit në të gjitha pajisjet tuaja

  Aia app në TV tuaj të zgjuar, tablet, smartphone ose laptop.

 • 200 kanale nga Shqipëria dhe Kosova

  Cilësia më e mirë, si me satelit ose më mirë.

 • Me të gjitha paguajnë TV dhe kanalet sportive!

  Të gjitha kanalet përfshihen në këtë çmim zbritje!

 • Filma shqip falas streaming!

  Filmat sipas kërkesës janë përfshirë. Plotësisht falas.

 • Më shumë kanale me një zbritje!

  Gjuhë dhe pako shtesë si filmi dhe sportet mund të rezervohen me një zbritje.

 • TV kudo që dëshironi

  Ju keni pritje kudo që të keni një lidhje në internet. Në shtëpi në dhomën e ndenjes, dhoma gjumi dhe madje edhe në kopsht. Ju gjithashtu mund të shijoni kanalet, filmat dhe seritë tuaja të preferuara gjatë pushimeve me Welt TV.

 • Test Welt TV me një llogari falas për 30 ditë.

  Porositni llogarinë tuaj falas të provës tani.

Bleni TV Shqip »

30 ditë garanci për kthimin e parave

100% blerje e sigurt